BAZENSKA NADRKITJA

Naš dobavitelj, je priznani proizvajalec na evropskem trgu. Pri tem lahko zagotovimo kakovost in sorazmerno ugodno ceno glede na kavalteto katero ponuja. Uporaba nadkritji za bazene podaljšuje kopalno sezono, ščiti bazen vode pred umazanijo in zagotavlja varnost otrokom in hišnim ljubljenčkom. Izumi katere ima naš dobavitelj zagotavljajo, da lahko kupci pridobijo najsodobnejše in najboljše rešitve.

Ponujamo vam 14 različnih tipov nadkritji:

Najpomembnejša prednost nadkritja bazena je, da kopalna sezona postane veliko daljša. Tako lahko uporabite svoj pokriti bazen od maja do oktobra, v nasprotju s tistimi brez kritja.

Pokrov bazen zagotavlja toplo vodo tudi v zgodnjih in poznih kopalnih sezonah. V pokritem bazenu se alge in bakterije ne množijo tako kot v nepokritem, zato morate plačati manj za kemikalije in vzdrževanje, ter privarčuje vam pri vašem času za čiščenje bazena.

Za boj proti vremenu ne potrebujete več energije, ker je voda pokritega bazena zaščitena pred prahom, padlim listjem, rastlinskimi ostanki in zunanjimi igračami.

Prav tako lahko veste, da so vaši otroci in hišne ljubljenčke na varnem, pokrov bazen jih brani, da se nehote spustijo v vodo.

Vaš bazen je zaščiten pred škodljivimi UV-žarki in iz različnih vremenskih izkušenj, zato se njegova vzdržljivost močno podaljša.

Sestavine, ki se uporabljajo za pokrove bazenov in CNC-krmiljena proizvodna tehnologija, omogočajo maksimalno trdnost in kakovost.

POLIKARBONATNO STEKLO 10 MM ali 4MM

Polikarbonat (polikarbonatni PC) je organski plastični material, ki je običajno prozoren, z dobrimi optičnimi lastnostmi in sposobnostjo, da uprejo toploti in obrabi. Njena barva je lahko tudi opal in bronasta, vendar jo lahko barvajo z barvami RAL. Za pokrove bazenov se uporablja prozoren polikarbonat.

Z polikarbonatnim steklom se pridobi svetloba, na ta način nastajajo nove in presenetljive rešitve, zato jo uporabljamo za izdelavo pokrovov za bazene. Trdne ali dvostenske polikarbonatne plošče imajo izjemno preglednost, lahka in fleksibilna tudi pri hladni temperaturi, absorbirajo zvoke intenzivno, elastično, nepremostljivo. To je relativno dražje od pleksi stekla, vendar je polikarbonat veliko bolj vzdržljiv, ne postane dolgočasen, je protihrupno in izloča tudi škodljive UV žarke.

Skladno s tem je to najbolj optimalen material za izdelavo pokrova bazena. Polikarbonat ima zaradi svojih številnih lastnosti vzdržljivost 20-30 let. Glavne značilnosti polikarbonata:

  • Fleksibilen je tudi pri hladni temperaturi
  • UV-odporen
  • Njegova gostota: 1,20 g / cm3
  • Odličen zvočno izoliran material
  • Pričakovana vzdržljivost: 15-20 let
  • Tališče: 300 ° C
  • Utripajoča točka: 450 ° C
  • Razširitev toplote: 0,00065 1 / ° C

MEHANIZEM

Zapiranje s skritimi ključavnicami, pozicioniranje:

Fiksiranje mobilnih segmentov je skrito in samodejno, lahko ga enostavno naredite in po potrebi lahko celo zapremo s ključem.