ZIDANI BAZENI S FOLIJO - LINER BAZENI

Liner bazeni so najbolj prilubljeni bazeni trenutno na trgu. Ta tip bazena lahko oblikujete po vaših željah. Res so najbolj priljubljeni bazeni pravokotne oblike vendar se lahko delajo tudi druge oblike. Predvsem jih poleg drugih prednosti odlikuje predvsem dolgoletna vodotesnost, na kar damo garancije 10 let na neprepustnost.

Osnova za postavitev ali zgraditev liner bazena je betonska podlaga. Za stene liner bazena se uporabljajo različni materiali in različne tehnike postavitve. Od gradbenih materialov se najpogosteje uporablja les, pločevina z oporniki, betonski, siporeks ter stiroporni ali opečni zidaki. V primeru uporabe sestavljive plastične konstrukcije se stene bazena lahko učvrstijo z betonom.

Neodvisno od izbranega gradbenega materiala, se morajo stene bazena hidrolizirati s pomočjo naše folije za katero jamčimo da je primerna za klorirano vodo oz. za bazensko vodo. Le-ta mora biti ukrojena tako, da se natančno prilagaja obliki bazena in tvori neke vrste neprepustno vrečo, ki zagotavlja dobro tesnjenje bazena in je celo odporna proti poškodbam ostrih predmetov. Pod folijo se na stene bazena nalepi posebno proti bakterijam odporno blago (med seboj prepletena ali zalepljena naravna ali umetna vlakna), ki ščiti folijo. Krojenje, polaganje in varjenje PVC folije je zahtevno in natančno delo in ga izvajajamo sami, vsaj smo primerno usposobljeni.

Cene liner bazenov so različne in odvisne od uporabljenih materialov in želja, zato vam ponujamo osebni pristop, vam svetujemo in naredimo. Zato nas pokličite ali pišite, da vas obiščemo. KONTAKT

BARVNE FOLIJE

Naše bazenske folije se uporabljajo za domače plavalne bazene v javnih bazenih, neskončnimi bazeni, hotelskih bazenih, ter za ribnike in za raznovrstne sanacije zajetji in seveda tudi za strehe in kapnice.

Idealno se uporabljajo kot obloge za fiksne instalacije v zaprtih prostorih in zunanjih bazenih. Lahko se jo namesti v poljuben velikosti ali oblikami. Folija je zgrajena iz samo najvišje kakovostnih materialov, ki zagotavlja trpežnost vzdržljivost, ki bo zagotovila leta užitka in dolgotrajen čas preživetja. Folija je odporna na vremenske vplive in hladne temperature. Poleg tega ima material antimikrobno plast, zaradi česar je odporna proti glivam in bakterijam.

Naše bazenske folije testirajo v skladu s trdnimi smernicami nemške zvezne zdravstvene uprave (Bundesgesundheitsamt) in izpolnjujejo vse kemijske in fizične zahteve.

Folije SBG so primerne tako za novo gradnjo kot za obnovo obstoječih bazenov. Ali je bazen. Folija je nameščena na zaščitnem, ločenem sloju flisa, ki je nato varjeno skupaj, da se ustvari brezšivna površina, ki je 100% nepropustna.